Billeder fra Amiga.dk-/ACD-hyggedagen i Værløse

Her er billederne fra Amiga-hyggedagen i Værløse den 30. januar 2010.

Engang i efteråret 2009 startede Alfkil en tråd på Amiga.dk med titlen "Fest?!". Denne opfordring skulle hurtigt vise sig at blive særdeles vel modtaget, og enden på det blev at Brian, Amiga Club Danmark's formand, også kendt som Hot2not, lovede at skaffe et kommunalt lokale, Satellitten, i Værløse. Tilslutningen fra mange egne af landet viste sig stor, men det var også længe siden der havde været afholdt noget generelt Amiga-relateret arrangement i Danmark.

Dagen oprandt med strålende solskin og en pæn mængde nysne fra om natten. Det lykkedes dog de fleste at nå frem uden større problemer, og vi endte med at være 28, og der var endda flere der gerne ville have været der, men som måtte melde fra i dagene før.

Det blev en rigtig fin dag med hygge og masser af nørderi på de medbragte Amigaer af alle slags. Alfkil holdt et foredrag om Hollywood og viste hvordan han brugte det til et spil, han var ved at udvikle, og Marsboeren havde gang i egenudvikling af nogle brugerkontroller til Hollywood samt et værktøj til at konstruere dem. Troels fra AmigaBounty.net kunne fremvise den seneste alfa-udgave af Firefox-porteringen Timberwolf, som brødrene Frieden er i gang med. Og ellers var der mange forskellige Amigaer at se og lege med, lige fra A1200 over Draco til de nyeste A1- og Sam-systemer.

Det bedste af det hele var dog at få lejlighed til at mødes med andre Amiga-brugere i "levende live" og få sat ansigter og stemmer på de brugernavne vi ellers mest ser på Amiga.dk. Vi blev hurtigt enige om at det er noget der bør ske oftere i fremtiden.

Tak til Alfkil for initiativet og til Hot2not for at skaffe lokaler og stå for det praktiske. Og til alle de fremmødte for en fin dag.


Niels Bache (webmaster@nbache.dk) Niels Bache

Back to overview page

Version uden rammesystemer

Alle billeder på én side - til dig der har mere hukommelse end lyst til at være online

Siden er genereret 4/2-2010 22:49:21

Valid XHTML 1.0!