Billeder fra Amiga.dk-hyggedagen hos Alfkil på Amager

Her er billederne fra Amiga-hyggedagen i Alfkils lejlighed den 19. oktober 2013.

Der var efterhånden gået to et halvt år siden vi Amiga.dk-folk sidst var samlet til hyggedag i Aarslev. Alfkil var i mellemtiden flyttet til København og mente da nok vi måtte kunne være i hans lille etværelses lejlighed med køkken på Amager.

Det kunne vi faktisk også, selvom det til tider krævede lidt tålmodighed og spændstighed at komme forbi hinanden for at se på de mange forskellige Amigaer af alle generationer og de aktiviteter der foregik på dem.

Der blev spillet masser af klassiske spil, bl.a. på et 42" tv, hvor de rigtig kom til deres ret. Men der var også hele tre X1000-maskiner, så der var ganske stor variation. Bl.a. havde jeg selv taget min med og tillod mig at brede mig med min 30" skærm som kunne vise AmigaOS i en pæn opløsning: 2560×1600.

Marsboeren tog et par små videoer med sin medbragte tablet, de er senere lagt op på YouTube og kan ses her og her. De viser ret tydeligt hvor trangt vi havde det - og hvor sjovt!

Alfkil fortalte om den seneste udgave af Qt-porteringen, og vi prøveinstallerede den på min X1000, hvor den dog ikke fik kørt så meget, da nogle af de programmer vi ville prøve af, ikke virkede (det viste sig senere at de skulle genoversættes mod den nyeste Qt-build).

Controller havde bagt en lækker pistaciekage, som der var rift om, og pizzamanden nede om hjørnet fik også en flok nye kunder ved frokosttid; han lavede nogle gode sandwich af "pizza-brød" (pitabrød).

Eftersom der denne weekend var AmiWest i Sacramento, sørgede vi for at lave et fællesbillede som vi sendte til Steven Solie med opfordring til at viderebringe vores hilsen.

Alt i alt en herlig dag, hvor tiden som sædvanlig gik alt for hurtigt. Der var i hvert fald mange ting jeg godt kunne have brugt mere tid til at se på og snakke om.

Men vi må jo bare sørge for at der ikke går lige så længe inden vi ses næste gang.

Og til slut en STOR tak til Alfkil for at tage initiativet (igen!) og arrangere dagen.


Niels Bache (webmaster@nbache.dk) Niels Bache

Back to overview page

Version med rammesystemer (hvis du kan)
Alle billeder på én side - til dig der har mere hukommelse end lyst til at være online

Martin "NinjaDNA" og Jozsi får sig et klassisk pinball-spil på A1200 med 42-tommerskærm. Troels "Bonbon" og Martin kigger på.Billede 1 Jozsi, Controller og Martin.Billede 2 Trængsel i køkkenet: Tommy "Controller", John_Fante, Martin, Bonbon, Jozsi og NinjaDNA.Billede 3 Så er det Bonbon mod Jozsi, mens Martin kigger på.Billede 4 Jesper "Marsboeren" og Alfkil får sig en snak i stuen.Billede 5 Pizzaaaa! Vi valgte at vove os udenfor og finde den selv, da den store gule lampe ikke var tændt så meget ... Bonbon, NinjaDNA, Martin, Jozsi, Alfkil, Controller, Marsboeren.Billede 6 Vel hjemme igen er det tid til noget bold. Peter, Bonbon og Marsboeren.Billede 7 I køkkenet får Michael og John_Fante sig et spil på John_Fantes tårnhøje A1200.Billede 8 Alfkil lægger op til en lille udfordring: Lav din egen hyldest til Amigaen, efter at have afleveret sin: Et digt. Vi var vist ikke så gode til at tage udfordringen op.Billede 9 Marsboeren, Controller, Bonbon, John_Fante.Billede 10 Alfkil fortæller om Qt og demonstrerer det for NinjaDNA, Peter, Bonbon, Controller og Marsboeren. Bemærk Alfkils fede hvide X1000.Billede 11 Alfkil ved computeren.Billede 12 Controller, John_Fante og Marsboeren ser på mens Alfkil demonstrerer.Billede 13 Qt-demo på Alfkils X1000.Billede 14 Øverst fra venstre: John_Fante, Controller, Alfkil, Bonbon, Martin, Michael og Peter. Nederst: NinjaDNA, mig selv (Niels/nbache) og Marsboeren.Billede 15 Samme som forrige billede, nu med boing-bold.Billede 16 John_Fante viser indmaden af sit A4000D-tower frem for NinjaDNA.Billede 17 NinjaDNA, John_Fante og Controller.Billede 18

Siden er genereret 28/10-2013 20:31:36

Valid XHTML 1.0!